Over_ons_glysantin

1: Het beste advies

Den Hartog wenst haar advies op het gebied van brandstoffen, smeermiddelen en koelvloeimiddelen steeds weer te verbeteren. Voor koelmiddelen wordt bewust gekozen voor Glysantin. Glysantin is de merknaam van BASF voor het koelmiddel. Den Hartog is in bezit van het exclusieve Co-Brandschap van BASF voor de Benelux. Dit betekent, dat Den Hartog de merknaam Glysantin mag laten zien op de verpakkingen. Samen met fabrikanten, revisiebedrijven, relaties en BASF komt Den Hartog tot het beste advies.

2: Officieel goedgekeurd

Auto-, Truck- en Industriefabrikanten geven haar officiële goedkeuring aan de BASF koelmiddelen. Officieel goedgekeurde koelmiddelen zorgen voor rust. Tijdens en na de garantieperiode zal er geen enkele discussie ontstaan omtrent de inzet van het koelmiddel. BASF werkt nauw samen met fabrikanten en verzorgt regelmatig voor de fabrieksvullingen. Om een goedkeuring te behalen zorgt BASF samen met de fabrikant eerst voor de ontwikkeling. Samen met fabrikanten wordt er op laboratoriumniveau getest. Na succesvolle laboratorium testen wordt er op een proefstand getest. Afsluitend worden er praktijktesten gedaan, waarna een officiële goedkeuring van een fabrikant volgt. Het goedkeuringsproces duurt veelal tussen de 3 tot 5 jaar. De financiële investeringen voor één goedkeuring zijn fors te noemen.

lab
documents

3: Het beste gedocumenteerd

De Glysantin koelmiddelen zijn goed gedocumenteerd door middel van product-, veiligheid-, presentatie- en brochure informatie. Door de goede documentatie is het Glysantin product ook gemakkelijk bruikbaar. Daarbij wordt er regelmatig gezorgd voor een update van alle informatie. Zodat Den Hartog blijvend een goed advies afgeeft, waarbij terug gevallen kan worden op haar leverancier BASF.

4: Blijvend vernieuwend

Doordat Den Hartog samenwerkt met haar partner BASF is het advies blijvend vernieuwend. Den Hartog wordt voortdurend door BASF geïnformeerd omtrent de laatste en nieuwste ontwikkelingen als het gaat om koelmiddelen. Ook haar relaties helpen Den Hartog en BASF het beste advies af te geven. Door deze informatie is het advies innovatief en blijven vernieuwend.

branche_automotive_car
DSC08637-2

5: Totaal leverancier

Den Hartog is met de toevoeging van het Glysantin koelmiddel nog meer dé totaal leverancier geworden. In alle segmenten levert zij A-merken. Hierdoor maakt Den Hartog het onderscheid ten op zichte van de vele andere leveranciers. Daarnaast heeft Den Hartog een uniek logistiek systeem, waardoor leveringen binnen 24-48 uur worden uitgeleverd. Dit betekent dat bestellingen vaak de volgende dag direct worden uitgeleverd.  Samen met het goede advies is Den Hartog in staat om te zorgen voor een langdurige en duurzame relatie met haar leveranciers en klanten. Den Hartog staat voor partnership met klanten en leveranciers.