Glysantin

Glysantin is de merknaam van BASF. In Europa wordt Glysantin het meeste verkocht als koelvloeistof in de motor. BASF is met Glysantin marktleider op het gebied van koelmiddelen. Extreme kou, hitte: het maakt niet uit, glysantin zorgt voor de drievoudige bescherming van corrosie, vorst en oververhitting.

In 1929 vroeg BASF met succes voor het merk Glysantin een octrooi aan, omdat de kwaliteitskoelmiddelen heel erg goed verkocht werden en unieke presteerde op het gebied van corrosie, vorst en overhittingbescherming. De gepatenteerde producten hebben inmiddels de meeste OEM goedkeuringen van de fabrikanten voor de eerste vulling. In samenwerking met fabrikanten wordt altijd voldaan aan de laatste nieuwste eisen. De high-performance Glysantin koelmiddelen van BASF zijn breed toepasbaar.

Kwaliteit

De kwaliteitseisen van de fabrikanten voor een koelvloeistof zijn zeer streng: voordat een Glysantin product goedkeuring verkrijgt, heeft een koelmiddel gemiddeld 30 verschillende testen doorlopen. Deze testen omvatten bijvoorbeeld: corrosie testen, de testen met originele onderdelen, testen op de testbank en vloot testen. Alleen wanneer de koelvloeistof alle testen succesvol heeft doorlopen, wordt het product door de fabrikant vrij gegeven voor een goedkeuring.

Glysantin® van BASF zorgt voor besparingen ofwel verlagingen van de Total Cost of Owner ship. Een groot voordeel van de BASF Glysantin-koelmiddelen zijn de officiële goedkeuringen.